Alle former for fødevareemballage poser

Alle former for fødevareemballage poser

Alle former for mademballage poser!Tag dig til at genkende
På det nuværende marked dukker en række forskellige fødevareemballageposer op i en endeløs strøm, især madsnacks.For almindelige mennesker og endda foodies forstår de måske ikke, hvorfor der er mange typer snackemballage.Faktisk har de i emballageindustrien, alt efter typen af ​​poser, også navne.I dag lister denne artikel alle fødevareemballageposer i livet.Typer og typer, lad dig spise klart og være sikker!

Den første type: tresidet forseglingspose
Som navnet antyder, er det tresidet forsegling, hvilket efterlader én åbning til produktet, som er den mest almindelige type fødevareemballagepose.Tresidet forseglingspose har to sidesømme og en topsøm, og posen kan foldes eller foldes ud.Kan stå oprejst på en hylde med kant.

Alle former for mademballageposer2

Den anden type: ståtaske
Den stand-up-pose-type mademballagepose er lige så let at forstå som navnet, den kan stå uafhængigt op og stå på beholderen.Derfor er skærmeffekten bedre og smukkere.

Alle former for mademballageposer3

Den tredje type: otte-sidet forseglet pose
Dette er en tasketype udviklet på basis af en stand-up pose, og da bunden er firkantet, kan den også stå oprejst.Denne taske er mere tredimensionel med tre planer: front, side og bund.Sammenlignet med stand-up-posen har den otte-sidede forseglingspose mere udskrivningsplads og produktvisning, hvilket bedre kan tiltrække forbrugernes opmærksomhed.

Alle former for mademballageposer4

For det fjerde: dysepose
Dyseposen er sammensat af to dele, den øverste del er den uafhængige dyse, og den nederste del er ståposen.Denne posetype er førstevalg til emballering af væske, pulver og andre produkter, såsom juice, drikkevarer, mælk, sojamælk osv.

Alle former for mademballageposer5

Type 5: Selvbærende lynlåstaske
Selvbærende lynlåstaske, det vil sige, at der er tilføjet en oplukkelig lynlås på toppen af ​​pakken, som er praktisk til opbevaring og forbrug og undgår fugt.Denne tasketype har god fleksibilitet, fugttæt og vandtæt og er ikke nem at bryde.

Alle former for mademballageposer6

Type 6: Bagforseglingspose
En bagforseglingspose er en type pose, der er forseglet mod posens bagkant.Denne tasketype har ingen åbning og skal rives i hånden.Det bruges mest til granulat, slik, mejeriprodukter osv.

Alle former for mademballageposer7

Ovenstående tasketyper dækker stort set alle typer på markedet.Jeg tror, ​​at efter at have læst hele teksten, kan du nemt håndtere alle former for emballageposer.


Indlægstid: 19. august 2022