Forskellige stilarter mademballagepose

I vores daglige liv er mad vores daglige fornødenheder.Så vi skal købe mad, så madpakkeposer er essentielle.Derfor findes der forskellige emballageposer til forskellige fødevarer.Så hvor meget ved du om emballageposer?Lad os gå og se det sammen!

sytd (3)

Anvendelse af fødevareemballageposer:

Med fugtbestandighed, god tætning, god glathed, høj fladhed, retortmodstand, holder maden frisk i lang tid, nem at bære og bruge, og så videre.

Hvilke typer madpakkeposer er der?

sytd (4)

1.Stående pose med lynlås

Stand up-stil, ser højkvalitets ud, anderledes hyldeeffekt, fugtsikker, ilt, skygge, god stivhed, med lynlås, genanvendelig, god bevaring, miljøbeskyttelse. Velegnet til kastanje, slik, snacks og så videre.

2.Kaffepose

Med fugtbestandighed, god forsegling, høj fladhed, lang levetid og så videre. Velegnet til slags kaffe, te og anden fødevareemballage.

sytd (5)
sytd (1)

3.Tudpose

Med fugtbestandighed, iltmodstand, god forsegling, punkteringsmodstand, ikke let at bryde uigennemtrængelige, alternative flasker brugt, omkostningsbesparelser, moderigtigt og smukt, let at bære og bruge.

4.Taske med flad bund

Med fugtbestandighed, iltresistens, god tætning, unikt udseende, stående glat, hovedsagelig brugt i mad, te, korn og andre produkter for at spare plads, koste ned.

sytd (2)

Udover disse typer tasker har vi naturligvis andre typer tasker.Såsom modermælkspose, sidekilepose, vakuumpose, dyrefoderpose og så videre.Pls klik på voresinternet sideog indtast for at vælge de produkter, du er interesseret i.


Indlægstid: 29. maj 2023