Introduktion af madpakkemateriale

Forskellige fødevarer skal vælge fødevareemballageposer med forskellige materialestrukturer i henhold til madens egenskaber, så hvilken slags mad er egnet til hvilken slags materialestruktur som fødevareemballageposer?Kunder, der tilpasser fødevareemballageposer, kan henvise til det.

325

1.Retort emballagepose Produktkrav: Den bruges til emballering af kød, fjerkræ osv. Det kræves, at emballagen har gode barriereegenskaber, modstandsdygtighed over for knoglehulsbrud, og er steriliseret under tilberedningsforhold uden at gå i stykker, revne, krympe , og ejendommelig lugt.
Designstruktur: Transparent klasse: BOPA/CPP, PET/CPP, PET/BOPA/CPP, BOPA/PVDC/CPP, PET/PVDC/CPP, GL-PET/BOPA/CPP
Aluminiumsfolie: PET/AL/CPP, PA/AL/CPP, PET/PA/AL/CPP, PET/AL/PA/CPP
Årsag: PET: høj temperaturbestandighed, god stivhed, god printbarhed og høj styrke.
PA: høj temperaturbestandighed, høj styrke, fleksibilitet, gode barriereegenskaber, punkteringsmodstand.
AL: Bedste barriereegenskaber, høj temperaturbestandighed.
CPP: højtemperatur madlavningskvalitet, god varmeforsegling, giftfri og smagløs.
PVDC: Højtemperaturbestandigt barrieremateriale.
GL-PET: keramisk dampaflejringsfilm, god barriereegenskab, transmitterer mikrobølger.
Vælg den passende struktur til specifikke produkter, de fleste af de gennemsigtige poser bruges til madlavning, og AL-folieposer kan bruges til madlavning ved ultrahøj temperatur.

1

2. Puffede emballageposer til snacks
Produktkrav: Iltbestandighed, vandbestandighed, lysbeskyttelse, oliebestandighed, duftbevaring, ridsende udseende, lyse farver og lave omkostninger.
Designstruktur: BOPP/VMCPP
Årsag: BOPP og VMCPP er meget kradsede, BOPP har god printbarhed og høj glans.VMCPP har gode barriereegenskaber, bevarer duften og forhindrer fugt.CPP olie modstand er også bedre.

2

3. Kiks emballagepose
Produktkrav: gode barriereegenskaber, stærk skygge, oliebestandighed, høj styrke, lugtfri og smagløs, og emballagen er meget kradsende.
Designstruktur: BOPP/EXPE/VMPET/EXPE/S-CPP
Årsag: BOPP har god stivhed, god printbarhed og lave omkostninger.VMPET har gode barriereegenskaber og undgår lys, ilt og vand.S-CPP har god lavtemperatur varmeforsegling og oliebestandighed.

3

4. Mælkepulver emballageposer
Produktkrav: lang holdbarhed, duft og smag, anti-oxidativ forringelse, anti-fugtighedskagning.
Designstruktur: BOPP/VMPET/S-PE
Årsag: BOPP har god trykbarhed, god glans, god styrke og moderat pris.
VMPET har gode barriereegenskaber, undgår lys, har god sejhed og har metallisk glans.Det er bedre at bruge forstærket PET-aluminiumsplettering, og AL-laget er tykt.S-PE har god anti-forurening tætning og lav temperatur varmeforsegling.

5. Grøn teposer
Produktkrav: anti-forringelse, anti-misfarvning, anti-lugt, det vil sige for at forhindre oxidation af protein, klorofyl, catechin og C-vitamin indeholdt i grøn te.
Designstruktur: BOPP/AL/PE, BOPP/VMPET/PE, KPET/PE
Årsag: AL-folie, VMPET, KPET er alle materialer med fremragende barriereegenskaber, og de har gode barriereegenskaber overfor ilt, vanddamp og lugt.AK-folie og VMPET har også fremragende lysafskærmningsegenskaber.Prisen på produktet er moderat.

4

6. Malede kaffeposer
Produktkrav: Anti-vandabsorption, anti-oxidation, modstandsdygtig over for hårde klumper af produktet efter støvsugning, og holder den flygtige og let oxiderede aroma af kaffe.
Designstruktur: PET/PE/AL/PE, PA/VMPET/PE
Årsager: AL, PA, VMPET har gode barriereegenskaber, vand- og gasbarriereegenskaber, og PE har gode varmeforseglingsegenskaber.
7. Chokoladeemballageposer
Produktkrav: gode barriereegenskaber, undgå lys, smuk udskrivning, lav temperatur varmeforsegling.
Designstruktur: ren chokolade lak/blæk/hvid BOPP/PVDC/kold fugemasse
Brownie lak/blæk/VMPET/AD/BOPP/PVDC/kold fugemasse
Årsag: PVDC og VMPET er materialer med høj barriere.Koldforseglingslim kan forsegles ved meget lav temperatur, og varmen vil ikke påvirke chokoladen.Da nødderne indeholder mere olie og er tilbøjelige til oxidativ forringelse, tilføjes et iltbarrierelag til strukturen.


Indlægstid: 23. august 2022